Autorizatii

Oferim servicii si tehnologii de calitate, avand o echipa de specialisti bine pregatita, cu experienta in executarea lucrarilor de instalatii electrice civile si industriale

ATESTAT ANRE TIP B

Proiectare si executie de instalatii electrice interioare si exterioare, pentru incinte/ constructii civile si industrial, bransamente aeriene si subterane la tensiune nominal de 0,4 kV.

ATESTAT ANRE DE TIP Bp

Proiectare de instalatii electrice interioare si exterioare, pentru incinte/ constructii civile si industrial, bransamente aeriene si subterane la tensiune nominal de 0,4 kV.

ATESTAT ANRE DE TIP Be

Executare de instalatii electrice interioare si exterioare, pentru incinte/ constructii civile si industrial, bransamente aeriene si subterane la tensiune nominal de 0,4 kV.

ATESTAT ANRE DE TIP Bi

Executare de instalatii electrice interioare si exterioare, pentru incinte/ constructii civile si industrial, la tensiune nominal de 0,4 kV.

ATESTAT ANRE TIP A1

Icercari de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune.

ATESTAT IGSU

Instalare şi întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu.

ISO 9001 : 2015 MANAGEMENTUL CALITATII

Proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare, pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiune nominala de 0,4 kV.

Instalarea si intretinerea sistemelor de si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alerta in caz de incendiu.

Certificari