Electrical Connect – firma instalatii electrice autorizata ANRE, executam lucrari de instalatii electrice civile si industriale.

Suntem o echipa de electricieni autorizati, specializati in executare instalatii electrice si extindere retele electrice in Bucuresti si Ilfov.

CONCEPT

“Pentru noi, orice proiect inseamna profesionalism, creativitate, curaj, ambitie si implicare.”

Oferim servicii electrice efectuate cu promptitudine de tehnicieni calificati si cu experienta semnificativa in domeniul electric. Cunostintele si experienta se transpun in proiecte electrice realizate in mod profesionist pentru toti clientii nostri.

Misiunea noastra este sa oferim fiecarui client lucrari electrice de calitate, efectuate in deplina siguranta. Va garantam un nivel ridicat de calitate al serviciilor pentru fiecare proiect.

Tinem pasul cu ultimele tehnologii si metodologii din domeniu, pentru lucrarilor electrice executate in mod profesionist si cu rezultate superioare.

Va propunem solutii electrice pentru siguranta casei, biroului sau cladirii dumneavoastra. De asemenea, efectuam verificari pentru a scadea riscul si a preveni posibile probleme de natura electrica.

Pentru servicii de proiectare si executare instalatie electrica, extindere retea electrica, reparatii electrice apelati la echipa noastra de electricieni autorizati.

Contactati-ne!

Doriti executarea unei lucrari electrice de calitate?

Firma noastra de instalatii electrice autorizate ANRE va sta la dispozitie