Energia solară

Energia solară

În calitate de cumpărător în timpul procesului de construcție a unei case noi, aveți multe decizii de luat. Este posibil să luați în considerare modernizări pe măsură ce vă mutați în noua locuință, inclusiv energia solară. Panourile solare oferă mai multe avantaje, dintre care multe se adresează direct cumpărătorilor de locuințe care au achiziționat o casă de construcție nouă.

Energia solară este simplă

Când vine vorba de cumpărarea unei case de construcție nouă, cel mai bun moment pentru a instala energie solară este în timpul fazei de construcție. Motivul este simplu: instalarea unui sistem solar pentru casă în timpul procesului de construcție a noii dvs. case este mai ușoară și mai rentabilă decât să fie modernizată ulterior. Atunci când încorporați panouri solare în această etapă, puteți ține cont de ele în considerentele de proiectare a clădirii, simplificând procesul de construcție.

Energia solară reduce facturile de electricitate

În calitate de nou proprietar de casă, aveți deja atât de multe cheltuieli de luat în considerare. Reducerea a ceea ce plătiți pentru electricitate este o modalitate de a ușura presiunea financiară. Mergând pe energie solară, vă puteți izola de viitoarele creșteri ale tarifelor la utilități. De fapt, economiile la costurile de energie electrică generate de sistemul dvs. solar pot începe din momentul în care acesta este activat. Atunci când principala dvs. sursă de energie provine de la sistemul dvs. solar, vă puteți reduce semnificativ dependența de rețeaua electrică și, ulterior, costul facturilor de utilități.

Energia solară este accesibilă

Dacă vă puteți permite să vă plătiți factura de electricitate în fiecare lună, vă puteți permite energia solară. Există opțiuni de finanțare solară care vă pot permite să treceți la energia regenerabilă cu costuri inițiale mici sau chiar deloc.

Primul mod în care noii cumpărători de case își pot finanța sistemul solar este prin intermediul unui leasing solar. În calitate de cumpărător de locuință pentru prima dată, este posibil să aveți probleme de bani. Un contract de leasing solar vă poate ajuta să evitați costurile inițiale prin închirierea echipamentului în schimbul unei reduceri a facturilor de energie. Prin intermediul unui contract de leasing, proprietarii de locuințe conștiincioși din punct de vedere financiar pot avea acces la energie curată la un cost lunar accesibil care se potrivește cu bugetul lor.

În funcție de locul în care locuiți, este posibil să puteți finanța un nou sistem solar pentru casă cu un contract de achiziție de energie (PPA). Diferența esențială dintre un contract de leasing solar și un PPA constă în termenii acordului lunar. În loc să facă o plată lunară de leasing, deținătorii de PPA sunt de acord să cumpere lunar energie de la proprietarul echipamentului la o rată prestabilită. La fel ca un contract de leasing solar, un PPA implică instalarea de echipamente solare care sunt deținute de o terță parte și nu necesită o plată inițială.

Energia solară se amortizează

Atunci când vă finanțați sistemul solar folosind un împrumut sau combinând costurile în ipoteca locuinței dumneavoastră, puteți profita din plin de orice stimulente disponibile. Legea privind reducerea inflației oferă un credit fiscal federal pentru energia solară care permite proprietarilor de locuințe calificați să primească un credit fiscal pe venit în valoare de 30% din costul sistemului lor solar.1 Acest stimulent va fi disponibil până în 2032, ceea ce va contribui la creșterea accesibilității costului energiei solare. De asemenea, unele state oferă credite fiscale, reduceri și alte stimulente locale, ceea ce face ca energia solară să fie și mai rentabilă.

Randamentul exact al investiției dvs. poate fi afectat de opțiunea de finanțare solară pe care o alegeți, opțiunile de achiziție în numerar, împrumut sau leasing/PPA au toate beneficii financiare și termene variabile pentru ca dvs. să realizați economiile de energie solară. Dar, având în vedere că este posibil să vă reduceți factura la utilități și să profitați potențial de creditul fiscal pentru energie solară și/sau de stimulentele solare locale1, randamentul este probabil să fie de ordinul zecilor de mii de euro pe durata de viață a sistemului solar.

Energia curată este bună pentru mediu

Mulți cumpărători de locuințe noi caută elemente de casă ecologice într-o construcție nouă, care să facă locuința mai durabilă, ajutând proprietarii să trăiască mai ecologic și să economisească bani.

Schimbările climatice sunt o preocupare urgentă pentru mulți, iar energia solară poate contribui la protejarea planetei. Atunci când proprietarii de case aleg energia solară, își reduc amprenta de carbon, contribuind la eliminarea cantității de gaze cu efect de seră dăunătoare din atmosferă.

Puteți lua în considerare chiar asocierea energiei solare cu alte soluții de energie curată. De exemplu, dacă dețineți un vehicul electric, ați putea încărca vehiculul electric cu energie solară, bazându-vă complet pe resurse regenerabile.

Cumpărarea unei case noi este un moment interesant și luarea în considerare a energiei solare vă poate aduce beneficii în acest proces. Energia solară poate fi instalată cu costuri inițiale mici, ceea ce duce la economii și îmbunătățiri de mediu.

Sursa: https://us.sunpower.com/blog/2022/12/01/solar-energy-tips-new-homebuyers

Distribuie