rez home 30 mar

Oferim consultanta in gasirea celor mai bune solutii din domeniul electric. Va punem la dispozitie cea mai vasta gama de produse, idei de proiecte si solutii de executie pentru realizarea instaltiilor electrice civile si industriale.

BINE ATI VENIT LA ELECTRICAL CONNECT!

Prin magazinul nostru de prezentare on line, consultantii va stau la dispozitie pentru alegerea materialelor electrice de cea mai buna calitate. Executia lucrarilor de instalatii electrice civile si industriale este realizata de catre electricieni autorizati ANRE.

DESPRE NOI

EL-CON este o firma de instalatii electrice autorizata ANRE si certificata ISO 9001:2015, ce detine un CAPITAL integral privat.
Infiintata in anul 2004, avand ca principala activitate, PROIECTARE si EXECUTIE INSTALATII ELECTRICE, compania si-a dezvoltat domeniul de activitate pe DISTRIBUTIE si VANZARE DE MATERIALE ELECTRICE, de cea mai buna calitate.

CONCEPT

“Pentru noi, orice proiect inseamna profesionalism, creativitate, curaj, ambitie si implicare.”

Oferim servicii electrice efectuate cu promptitudine de tehnicieni calificati si cu experienta semnificativa in domeniul electric. Cunostintele si experienta se transpun in proiecte electrice realizate in mod profesionist pentru toti clientii nostri.
Misiunea noastra este sa oferim fiecarui client lucrari electrice de calitate, efectuate in deplina siguranta. Va garantam un nivel ridicat de calitate al serviciilor pentru fiecare proiect.
Tinem pasul cu ultimele tehnologii si metodologii din domeniu, pentru lucrarilor electrice executate in mod profesionist si cu rezultate superioare.
Va propunem solutii electrice pentru siguranta casei, biroului sau cladirii dumneavoastra. De asemenea, efectuam verificari pentru a scadea riscul si a preveni posibile probleme de natura electrica.
Pentru servicii de proiectare si executare instalatie electrica, extindere retea electrica, reparatii electrice apelati la echipa noastra de electricieni autorizati.

Servicii principale

Oferim servicii si tehnologii de ultima generatie si avem o echipa de electricieni specialisti bine pregatita, cu experienta in executarea lucrarilor de instalatii electrice, acumulata atat in tara cat si in strainatate.

CLIENTI ELECTRICAL CONNECT