Instalatii de alimentare cu energie electrica

Instalatii energie electrica pentru diferiti consumatori

Realizam instalatii de alimentare cu energie electrica pentru consumatori electrici precum tablouri electrice, utilaje electrice, grupuri de pompare, alimentare pentru echipamente medicale sau pentru echipamente profesionale. Alimentarea cu curent electric se face cu legaturi de la tablourile generale de curent la consumatorii electrici care apartin de fiecare cladire in parte. Tablourile electrice generale pot fi alimentate cu energie electrica de joasa tensiune, prin intermediul sistemului de conductori electrici cu cabluri din cupru armat care se instaleaza in subteran. Aceste cabluri vor fi amplasate la o adancime de 0,9 m sub pamant. De asemenea, in cazul consumatorilor electrici cu rol de protectie contra incendiilor (precum hidrofoarele exterioare de incendiu) tablourile generale electrice mai pot fi alimentate cu niste conductori electrici speciali, realizati din cupru rezistent la foc.

Executa orice fel de instalatii electrice – de la instalatii de baza, pana la instalatii complexe personalizate – pentru cladiri civile, comerciale si pentru cladiri industriale. Gama variata de instalatii electrice care pot fi realizate si implementate cuprinde instalatii de legare la pamant, instalatii de paratrasnete, instalatii de alimentare cu energie electrica pentru mai multi consumatori, instalatii de iluminat, instalatii de prize si de curenti slabi.

Fiecare proiect de instalatii electrice necesita servicii personalizate, pentru a functiona in mod eficient chiar si pe termen lung. De aceea, echipa noastra este pregatita pentru a raspunde chiar si celor mai complexe cerinte in acest domeniu. Pot fi puse la punct instalatii personalizate care sa raspunda in mod specific necesitatilor diferite ale fiecarei cladiri sau locatii in parte.

Tipuri de instalații electrice

  1. Instalații electrice destinate iluminării și furnizării energiei electrice prin prize.
  2. Instalații electrice de forță și de comandă.
  3. Instalații electrice curenți slabi: Internet, Telefonie, Cablu TV.
  4. Sisteme complete Anti Efracție, Supraveghere Video CCTV.
  5. Automatizări
  6. Tablouri electrice de distribuție.
  7. Instalații electrice de protecție împotriva electrocutării, paratrăsnete și prize de pământ.
  8. Extinderea sau modernizarea actualei instalații electrice

Oferim posibilitatea de realizat instalatii electrice de calitate, net superioara, pentru orice tip de imobil civil sau industrial. Ne dorim ca fiecare client sa fie unul fericit, de aceea executam proiectele de instalatii cu maxima atentie la detalii si profesionalism.

Asadar alegeti orice tip de instalatie doriti si noi realizam orice lucrare cu un grad inalt de profesionalism si seriozitate, la preturi fara egal. Intrati chiar acum pe site-ul nostru si cereti detalii cu privire la instalatiile care se potrivesc cel mai bine, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Pentru instalatii de alimentare cu energie electrica a unor consumatori noi reprezentam alegerea ideala de realizat instalatii electrice.

La instalatiile cu impamantare realizam un ansamblu format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant. Acestea au rolul de a conduce in pamant, in conditii de maxima siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice, asigurarnd astfel un anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.

Extinderea retelelor electrice de joasa tensiune este un serviciu care necesita interventia unor specialisti in domeniu. Firma noastra va pune la dispozitie personal calificat, atestat si cu experienta.

Servicii extindere retele electric

EL-CON ofera servicii complete de extindere a retele electrice de joasa tensiune. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile de extindere a retelelor electrice oferite va rugam sa ne contactati. Orice serviciu prestat de noi este gandit astfel incat sa intampine toate cerintele dumneavoastra.


Contactati-ne!

Doriti executarea unei lucrari de alimentare cu energie electrica?

Firma noastra de instalatii electrice autorizate ANRE va sta la dispozitie