Sisteme de securitate si supraveghere video

SISTEME DE SECURITATE SI SUPRAVEGHERE VIDEO

Evaluarea de risc la securitatea fizica este obligatorie pentru toate societatile comerciale care detin cel putin un punct de lucru autorizat.

Procesul de evaluare a riscului cuprinde urmatoarele faze:

 • stabilirea contextului
 • identificarea riscului
 • analiza riscului
 • estimarea riscului
 • tratarea riscului

Analiza de risc la securitatea fizica este obligatorie.
Legislatia in domeniul securitatii prevede unele masuri absolut obligatorii.
Hotărârea Guvernului nr. 301/2012 actualizată conform Hotărârii nr. 1002/2015 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.
Analiza de Risc are ca scop identificarea factorilor interni si externi ce afecteaza in mod direct sau indirect securitatea fizica a persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul unei unitati.
Sistemele de securitate generate in urma Analizei de risc la securitatea fizica, trebuie implementate in maxim 60 de zile de catre unitatile ce fac obiectul unei evaluarii.
In urma implementarii sistemelor de securitate conducatorii au obligatia sa asigure mentenanta acestor numai prin firme specializate si autorizate cel putin odata la 6 luni pentru asigurarea functionalitatii acestora.
Incalcarea prevederilor din legislatia specifica privind elaborarea si implementarea analizei de risc la securitatea fizica constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5000 la 10000 RON

Servicii :

 • Supraveghere video
 • Securitate (sisteme de alarma, control acces)
 • Interfoane si videointerfoane
 • Automatizari

Instalarea sistemelor de securitate

Sistemele de securitate sunt concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde intr-o casa, cladire si sustrage obiecte de valoare.

Pentru instalarea sistemelor de securitate este necesar sa se realizeze o gama variata de lucrari si toate acestea doar de catre echipa de specialisti a companiei, echipa  ce poseda o bogata experienta in domeniul sistemelor si a serviciilor de securitate.

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, sistemele de supraveghere video ofera cele mai spectaculoase rezultate. Au o eficienta ridicata in identificarea problemelor fie ca sunt destinate supravegherii spatiilor publice (holuri, culoare de acces, parcari) fie a angajatilor sau a proceselor cu grad ridicat de pericol.

Sistemele de supraveghere video reprezinta un pas important pentru siguranta oricarei afaceri, fie ca iti supraveghezi angajatii sau folosesti camerele de supraveghere video impotriva hotilor sau musafirilor nedoriti, camerele de supraveghere pot fi de un real folos.
Un sistem de supraveghere video bine configurat si instalat poate asigura identificarea persoanelor suspecte, a actiunilor intreprinse de acestea si, la nevoie, imaginile respective pot deveni probe importante pentru organele de ancheta.

Sistemele de Supraveghere Video, sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Aceste sisteme si-au dovedit eficienta in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanta. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru cresterea eficientei.
Detectia de miscare este digitala si poate fi asociata cu evenimente ca apel telefonic de alarmare, declansare dispozitive de siguranta, etc.In functie de necesitatile de supraveghere si urmarire de la distanta se realizeaza diferite configuratii

Avantajele supravegherii video digitale:

 • Redare de inalta definitie (HD sau FullHD), calitate net superioara a imaginii, management usor si flexibil al imaginilor inregistrate
 • Camerele IP avansate, echipate cu analizoare inteligente reduc cantitatea de inregistrare video neinteresanta, fiind comandate de dispozitive de alarmare integrate precum detectori de miscare, detectori audio de alarma,etc
 • Sistem complex de drepturi de acces, programabil in detaliu
 • Nivel inalt de integrare cu echipamente deja existente
 • Posibilitate de extindere a unei retele existente, fara alte costuri in afara celor de achizitie a noilor echipamente
 • Instalare usoara datorita caracteristicilor PoE ale retelei fapt ce elimina cablurile si sursele de alimentare
 • Consum redus de energie

Contactati-ne!

Doriti montarea unui sistem de securitate si supraveghere video?

Firma noastra de instalatii electrice autorizate ANRE va sta la dispozitie